ותק: 14 שנה.
שף (בכל הרשת): יובל פכלר.
סגנון: איטלקי.
מייחד אותה: רוח איטלקית מודרנית, אורבנית ושמחה.
מקור השראה: קו האוכל האיטלקי שהתפתח בניו יורק ובלונדון, כשהוא מתאים עצמו לתרבות במקומות אלה ומכוון למשפחות וגם לקהל עסקי.
המנה הפופולרית: פפארדלה דניה (ברוטב עגבניות סאן מרציאנו וגבינת מסקרפונה).
מנה שהצוות אוהב לאכול: הפוקאצ'ה של ג'ויה, שמלווה את המלצרים לאורך כל היום (כי בג'ויה אין לחם, רק פוקצ'ה שנאפית בטאבון).
חומר גלם מוביל: גבינת פרמג'אנו.
מבנה המטבח: סגור, אבל טבון האבן הפועל על עצים גלוי לכל עין.
מקום ישיבה הכי מבוקש: על הבר. כל מי שיושב שם משקיף אל עמדת הפיציולו ומלווה את תהליך הכנת הפיצה.
פס קול: פלייליסט לטיני ששוזר בתוכו מוזיקה איטלקית רומנטית, מודרנית.
מספר שולחנות: 30-25.
מספר סועדים: 150.
חולמים להאכיל: וודי אלן.
חולמים לפתוח סניף: בברלין.
- ג'ויה,
שנקר 9, הרצליה. טל':