יום ראשון בפריז הוא יום מיוחד: יום של חופש, ספורט, טיולים על גדות הסיין ורכישת תוצרת טרייה בשוקי האוכל המקומיים. יום של ארוחות משפחתיות, המבוססות על חומרי הגלם הטריים שאך זה נרכשו. יום של חלומות.
העיר כולה מלאה באנשים, שפוקדים את הרחובות, הפארקים, גדות הנהר - וכמובן שגם את בתי הקפה. רבים אוכלים את הבראנץ' המסורתי של יום ראשון באחד המקומות הנחשבים, מקדשים את עיקרון העונג וחיים את רעיון הלחם והשעשועים.גם עבור פייר קלויזל יום ראשון הוא לא יום ככל הימים, ולכן הוא החליט להקים מתחם שנקרא "יום ראשון בפריז" - ובצרפתית זה נשמע כמובן יותר טוב: Un Dimanche a Paris. מדובר במתחם גדול מאוד ביחס לבוטיקי השוקולטרי והפטיסרי בפריז, והוא כולל שוקולטרי, בר שוקולד, מסעדה, בית קפה, לאונג' של שוקולד וסטודיו - או בלשון השפים "מעבדה" להכנת המנות המוגשות במקום והמאפים שנמכרים בבוטיק.
המתחם ממוקם באחד האזורים התיירותיים ביותר בעיר, בפסאז' היוצא משדרות סן ז'רמן. מגוון המקומות המעניינים באזור אינו קטן, ואדון קלויזל לקח סוג של הימור בפתיחת מתחם כה גדול באזור שכזה. Un Dimanche מעוצב בקווים מודרניים ומיוחדים, שיוצרים מקום אשר מגרה את כל החושים ומעמיד רף גבוה למתחריו. הצבעים דרמטיים מאוד, אך עם זאת משרים תחושה מרגיעה ונקייה.
במקום תוכלו למצוא שוקולדים משובחים, פטיסרי ברמה הגבוהה ביותר, מקרונים טריים ופריכים להפליא ועוד סוגי קונפיסרי (ממתקים) ייחודיים. טעמתי פניני שוקולד בטעמים מיוחדים של כוסברה ותבלינים אחרים - מיוחד מאוד.
יום ראשון בפריז הוא בהחלט יום מיוחד, ולבלות אותו ב-Un Dimanche a Paris יכול להפוך אותו לחוויה מיוחדת אפילו יותר.
Un Dimanche a Paris4-6-8, Cour du Commerce Saint André - Paris 6ème
מטרו: Saint-Germain-des-Prés או Odéon
טלפון: 18 18 81 56 01
- שרון היינריך, קונדיטורית, גרה בפריז וכותבת את הבלוג פריז, קונדיטוריה ומה שביניהן