מאגר המתכונים > עוגות ומאפים
דירוג גולשים (10):
3
דרג:
העדפות מיוחדות: ללא גלוטן
מטבח: אירופי
דרגת קושי: קל
- 5 חלבונים
- 1 כוס סוכר
- 100 גרם אגוזים או שקדים גרוסים
- 110 גרם אבקת סוכר
- מניחים חלבונים וסוכר בבן מארי (סיר כפול עם מים רותחים בתחתית). מבשלים 3-2 דקות תוך ערבוב מתמיד ואיטי עד שהסוכר נמס.
- מעבירים את התערובת למיקסר עם מטרפה ומקציפים לקצף מבריק ויציב שנדבק למרית.
- מקפלים אבקת סוכר ואגוזים טחונים לתוך הקצף בעזרת מרית.
- מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים עיגול על גבי תבנית שרופדה בנייר אפייה, כמודגם בסרטון.
- אופים בתנור שחומם ל-100 מעלות במשך שעתיים עד שעתיים וחצי, עד שהבסיס משתחרר מנייר האפייה.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content