המרכיבים:

  • 5 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 100 גרם אגוזים או שקדים גרוסים
  • 110 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:

  1. מניחים חלבונים וסוכר בבן מארי (סיר כפול עם מים רותחים בתחתית). מבשלים 3-2 דקות תוך ערבוב מתמיד ואיטי עד שהסוכר נמס.
  2. מעבירים את התערובת למיקסר עם מטרפה ומקציפים לקצף מבריק ויציב שנדבק למרית.
  3. מקפלים אבקת סוכר ואגוזים טחונים לתוך הקצף בעזרת מרית.
  4. מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים עיגול על גבי תבנית שרופדה בנייר אפייה, כמודגם בסרטון.
  5. אופים בתנור שחומם ל-100 מעלות במשך שעתיים עד שעתיים וחצי, עד שהבסיס משתחרר מנייר האפייה.