המרכיבים:
- 5 חלבונים
- 1 כוס סוכר
- 100 גרם אגוזים או שקדים גרוסים
- 110 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- מניחים חלבונים וסוכר בבן מארי (סיר כפול עם מים רותחים בתחתית). מבשלים 3-2 דקות תוך ערבוב מתמיד ואיטי עד שהסוכר נמס.
- מעבירים את התערובת למיקסר עם מטרפה ומקציפים לקצף מבריק ויציב שנדבק למרית.
- מקפלים אבקת סוכר ואגוזים טחונים לתוך הקצף בעזרת מרית.
- מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים עיגול על גבי תבנית שרופדה בנייר אפייה, כמודגם בסרטון.
- אופים בתנור שחומם ל-100 מעלות במשך שעתיים עד שעתיים וחצי, עד שהבסיס משתחרר מנייר האפייה.