עומר מילר לוקח את ההמבורגר, אחת ממנות הג'אנק האהובות ונותן לה טוויסט בריא. במקום לצלות את הבשר הוא מבשל אותו, במקום קטשופ תעשייתי הוא מכין איולי פלפלים ביתי, ומוסיף ירקות טריים למנה:

  • המבורגר שפונדרה עם איולי פלפלים

המנה השנייה שמילר מכין היא הפיצה. מילר מכין גרסה עשירה בירקות, עם בצק מקמח מלא, בציפוי גבינת פטה:

  • פיצה מקמח מלא עם עגבניות, תרד, וגבינת פטה

לקינוח מכינה מיכל אנסקי חטיף בריא וטעים של פרוסות תפוחי עץ אפויות:

  • צ'יפס תפוחי עץ