מאת: פיליס גלזר

החומרים ל-4‬ מנות:
1 שקית קוסקוס מלא
1 כף שמן זית
חתיכת דלעת או דלורית מקולפת, חתוכה לקוביות גדולות
1 זוקיני פרוס
2 שיני שום כתושות
1 פלפל אדום, חתוך לריבועים בינוניים-גדולים
1 פלפל צהוב, חתוך לריבועים בינוניים-גדולים
2 כוסות (או יותר) גרגרי חומוס מבושלים
2 כוסות מים (אפשר להשתמש במי הבישול של פולי החומוס)
תבלינים:
1 כפית כמון
½ כפית: פלפל אנגלי, ג'ינג'ר ופפריקה
¼ כפית: קינמון, אגוז מוסקט ומלח
קורט פלפל חריף (לא חובה)
¼ כוס צימוקים

אופן ההכנה:
‭.1‬ מחממים את השמן ומטגנים את הדלעת, הזוקיני והשום בבחישה, עד לתחילת התרככות. מוסיפים את הפלפלים, גרגרי החומוס והתבלינים. מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שכל הירקות מוכנים.
‭.2‬ מכינים את הקוסקוס המלא לפי ההוראות על גבי האריזה ומעבירים לצלחת הגשה. יוצקים מעליו את הירקות ומגישים חם.
ערכים תזונתיים למנה: 564 קלוריות, 99 גרם פחמימות, 20 גרם חלבון, 8 גרם שומן