קארין גוטמן

אם אתם יודעים לא רק לקנות מזון בריא אלא גם מצליחים לבשל איתו מטעמים מצוינים – אנחנו מזמינים אתכם להשתתף בתחרות "השף הבריא", שתתקיים ב-17 בינואר 2012 ב"בישולים" – בית הספר הגבוה לקולינריה.

מבשלים מטעמים ממוצרי סל המזון הבריא (צילום: קית' גלסמן)

התחרות מבוססת על מוצרי "סל המזון הבריא", מהלך משותף של מגזין מנטה בשיתוף עם "עתיד" - עמותת התזונאים וההדיאטנים בישראל, שיצא לדרכו בספטמבר האחרון. מטרתו: להוזיל מזונות בסיסיים שחשיבותם לבריאות הוכחה במחקרים רבים. רשימת המזונות גובשה על ידי עמותת עתיד, וכוללת: קטניות (עדשים, גרעיני חומוס, שעועית יבשה), דגי ים (בקלה, טונה), טחינה גולמית, פירות וירקות, מוצרי חלב רזים, בשר רזה לא מעובד (עוף שלם, הודו אדום), ביצים, דגנים מלאים (אורז מלא, חיטה, בורגול, כוסמת וגריסים, קמח מלא) ושמנים בריאים (קנולה).

מומחי מנטה יבחרו עשרה משתתפים סופיים, שישתתפו בתחרות ויכינו מנות המבוססות על מוצרי "הסל הבריא". המנצחים בתחרות ייבחרו על ידי השופטים (ביניהם שאול בן אדרת ופיליס גלזר), ויזכו בפרסים שווים במיוחד.
בימים אלה מגיעות למערכת מנטה פניות רבות של מועמדים המבקשים להשתתף בתחרות. אם יש לכם מתכונים טעימים המבוססים על מוצרי המזון הבריאים תוכלו להגיש את המועמדות שלכם לתחרות.
שלחו מייל לכתובת: salbarie@mint.co.il.
מועד אחרון להרשמה: 24 בדצמבר

אם גם אתם חושבים שחשוב וראוי לכונן סל מזון בריא וזול בישראל, הצטרפו לעצומה שלנו