מרכיבים

כ-15 לביבות

  • 5 קישואים כהים (זוקיני)
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) דלעת מגוררת
  • חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה
  • 1 ביצה
  • 3 כפות קמח תופח
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • תרסיס שמן

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. מגררים את הקישואים בפומפייה גסה וסוחטים מהם היטב את המים. שמים בקערה.
  3. מוסיפים לקערה את הדלעת, הפטרוזיליה, הביצה, הקמח, פירורי הלחם, מלח ופלפל. מערבבים היטב. אם הבלילה רטובה מדי, מוסיפים לה עוד מעט פירורי לחם.
  4. מרססים בשמן תבניות מאפינס, ושמים בכל תבנית כף מהבלילה.
  5. אופים 30-20 דקות, עד שלביבות הקישואים משחימות קלות.
  • עוד מתכונים מצוינים של דורית מנו-טל אור - בבלוג שלה, "Sweet Dooly". לחצו כאן כדי לעבור לבלוג