מרכיבים
כ-15 לביבות
- 5 קישואים כהים (זוקיני)
- 1/2 כוס (120 מ"ל) דלעת מגוררת
- חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה
- 1 ביצה
- 3 כפות קמח תופח
- 1/2 כוס (120 מ"ל) פירורי לחם
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- תרסיס שמן
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מגררים את הקישואים בפומפייה גסה וסוחטים מהם היטב את המים. שמים בקערה.
- מוסיפים לקערה את הדלעת, הפטרוזיליה, הביצה, הקמח, פירורי הלחם, מלח ופלפל. מערבבים היטב. אם הבלילה רטובה מדי, מוסיפים לה עוד מעט פירורי לחם.
- מרססים בשמן תבניות מאפינס, ושמים בכל תבנית כף מהבלילה.
- אופים 30-20 דקות, עד שלביבות הקישואים משחימות קלות.
- עוד מתכונים מצוינים של דורית מנו-טל אור - בבלוג שלה, "Sweet Dooly". לחצו כאן כדי לעבור לבלוג