קבלו רעיון נפלא ליצירת משקאות קרירים ומרעננים בחודשי הקיץ: קוביות קרח בטעמים עם פירות ועשבי תיבול.

קל מאוד להכין את קוביות הקרח האלה, והן הופכות את שתיית המים למהנה וטעימה. הבונוס הגדול ביותר של הקוביות הוא בקרב ילדים: הן עשויות לשכנע אותם לשתות מים במקום מיצים ממותקים, ועל הדרך הם גם יקבלו מעט ויטמינים ומינראלים שיעברו מהפירות למים ברגע שהקרח יתמוסס.

אז איך מכינים את קוביות הקרח המיוחדות?

  1. חותכים פירות לקוביות קטנות (אנחנו השתמשנו באפרסק ובאוכמניות קפואות). אפשר להוסיף גם עשבי תיבול, כמו נענע או בזיליקום.
  2. מניחים את חתיכות הפרי במגש להכנת קוביות קרח.
  3. מוסיפים מים ומקפיאים לשלוש שעות לפחות.

  • נטע-חן ליבנה היא דיאטנית קלינית ומאמנת כושר אישית. מתמחה בירידה במשקל ושינוי אורח חיים

‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾

טיפ: מתיקות ללא סוכר / נגה שורץ-משולם

רוצים להעניק לקוביות הקרח תחושת מתיקות, אבל בלי להוסיף סוכר או ממתיקים מלאכותיים? הוסיפו למים שמהם אתם מכינים אותן תמצית וניל או קינמון.

  • נגה שורץ-משולם היא מנהלת תחום הבריאות בתשלובת החלב של "תנובה"