ותק: 20 שנה.

שף: אידי ישראלוביץ'.

סגנון: דגים ופירות ים בנוסח ים תיכוני (צרפת, תוניס, טורקיה ועוד).

מייחד אותה: "מסעדה לכולם" – פונה לתיירים, לאנשי עסקים ולמשפחות ישראליות.

מקור השראה: סועדים מנוסים, "אנשי העולם הגדול", איתם התייעץ השף והבעלים כשפתח את המסעדה.

מנה פופולרית: פילה מוסר ופילה לוקוס על מצע פפרדלה.

חומרי גלם מובילים: דגי ים למיניהם.

מבנה המטבח: חצי-פתוח, חשוף לעיני היושבים בחלק מהשולחנות.

מספר שולחנות: 15.

מספר סועדים: 155.

את מי היו חולמים להאכיל: סופיה לורן.

  • אידי דגים, הבושם 6, אשדוד. טל': 08-8524313