ותק: שנתיים.
שף: ניצן רז.
סגנון: מטבח אסייתי עם נגיעות איטלקיות.
מייחד אותה: השילוב האסייתי-איטלקי שלא קיים במקומות אחרים, והקו הייחודי של ניצן רז.
מקור השראה: עצמי, המטבח של מסעדת סושי סמבה.
המנה הכי אהובה: קריספי רוק שרימפס.
חומרי גלם מובילים: דגים חיים, פסטה טרייה.
מבנה המטבח: פתוח.
מספר שולחנות: 30.
מספר סועדים: 100 (כולל המרפסת – 150).
סועדים מפורסמים: כדורסלני ליגת העל.
את מי היו חולמים להאכיל: רוברט דה נירו.
- טוקו,
המאה ועשרים 4, מתחם יס פלנט, ראשון לציון. טל': 03-967-8080