ותק: שנתיים.

שף: ניצן רז.

סגנון: מטבח אסייתי עם נגיעות איטלקיות.

מייחד אותה: השילוב האסייתי-איטלקי שלא קיים במקומות אחרים, והקו הייחודי של ניצן רז.

מקור השראה: עצמי, המטבח של מסעדת סושי סמבה.

המנה הכי אהובה: קריספי רוק שרימפס.

חומרי גלם מובילים: דגים חיים, פסטה טרייה.

מבנה המטבח: פתוח.

מספר שולחנות: 30.

מספר סועדים: 100 (כולל המרפסת – 150).

סועדים מפורסמים: כדורסלני ליגת העל.

את מי היו חולמים להאכיל: רוברט דה נירו.

  • טוקו, המאה ועשרים 4, מתחם יס פלנט, ראשון לציון. טל': 03-967-8080