מרכיבים

כ-30 יחידות

  • 100 גרם מרשמלו לבן
  • 100 גרם מרשמלו ורוד
  • 1/2 כוס אגוזי מלך או בוטנים לא מלוחים
  • 1/3 כוס שבבי קוקוס
  • 400 גרם שוקולד חלב

אופן ההכנה

  1. חותכים את המרשמלו לחצאים. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בסיר. במיקרוגל: מחממים 30 שניות, מערבבים – וחוזרים על החימום הקצר והערבוב עד שהשוקולד נמס לגמרי. בסיר: שמים את השוקולד בסיר קטן, ומניחים אותו מעל סיר גדול שבו מעט מים רותחים (אסור שהמים ייגעו בסיר הקטן). מחממים תוך בחישה, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
  3. מוסיפים לשוקולד את המרשמלו, האגוזים (או הבוטנים) והקוקוס. מערבבים היטב.
  4. משטחים את התערובת בתבנית, ממתינים כמה שעות עד להתייצבות וחותכים לריבועים.

גיוונים

  • אפשר להוסיף לממתק איזו תוספת שאתם אוהבים, למשל פקאנים מסוכרים, שערות חלבה או אפילו בייגלה.

  • המתכון באדיבות חברת "כרמית"