מרכיבים
כ-30 יחידות
- 100 גרם מרשמלו לבן
- 100 גרם מרשמלו ורוד
- 1/2 כוס אגוזי מלך או בוטנים לא מלוחים
- 1/3 כוס שבבי קוקוס
- 400 גרם שוקולד חלב
אופן ההכנה
- חותכים את המרשמלו לחצאים. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בסיר. במיקרוגל: מחממים 30 שניות, מערבבים – וחוזרים על החימום הקצר והערבוב עד שהשוקולד נמס לגמרי. בסיר: שמים את השוקולד בסיר קטן, ומניחים אותו מעל סיר גדול שבו מעט מים רותחים (אסור שהמים ייגעו בסיר הקטן). מחממים תוך בחישה, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
- מוסיפים לשוקולד את המרשמלו, האגוזים (או הבוטנים) והקוקוס. מערבבים היטב.
- משטחים את התערובת בתבנית, ממתינים כמה שעות עד להתייצבות וחותכים לריבועים.
גיוונים
- אפשר להוסיף לממתק איזו תוספת שאתם אוהבים, למשל פקאנים מסוכרים, שערות חלבה או אפילו בייגלה.
- המתכון באדיבות חברת "כרמית"