מרכיבים
6-4 מנות
- 8-7 שוקי עוף
- 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
- 9-7 שיני שום שלמות, קלופות
- 2 כפות שמן זית או קנולה
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות גדושות דבש
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב.
- מניחים בקערה את שוקי העוף, קוביות הבטטה ושיני השום. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
- מעבירים לתבנית וצולים בתנור כחצי שעה. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-180 מעלות וצולים כחצי שעה נוספת, עד שהעוף משחים והבטטות רכות.