>> רוצים עוד מתכוני גבינות? היכנסו למתחם קיץ גלילי

המרכיבים

  • 2 טורטיות
  • 1/3 גליל גבינת מה עז (50 גרם)
  • 3 כפות בולגרית 5% מגורדת
  • 1 זוקיני חתוך לרצועות
  • מעט חמאת עיזים לטיגון

לסלסה

  • 10 עגבניות שרי חתוכות לקוביות
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 כף שמן צ'ילי
  • מלח אטלנטי, פלפל גרוס

ההכנה

1. הכנת הסלסה: שמים בקערה את עגבניות השרי, הפטרוזיליה, שיני השום ושמן הצ'ילי ומערבבים היטב. מתבלים במלח ובפלפל.

2. ממיסים מעט חמאת עזים במחבת חמה, וקולים קלות את רצועות הזוקיני.

2. הכנת הקסדייה: מורחים על טורטייה אחת את גבינת המה עז. מפזרים מעל גבינת המה עז את הגבינה הבולגרית ומניחים מעל את פרוסות הזוקיני הקלוי. מכסים עם הטורטייה השניה לצורת סנדוויץ'.

3. ממיסים מעט חמאת עזים במחבת טפלון חמה. מניחים את הקסדייה ומטגנים כדקה וחצי מכל צד או עד לקבלת גוון שחום בכל צד. מגישים חם.

המלצת השף

1. להוסיף פלפל צ'ילי גרוס לקסדייה לפי הסגירה.

2. ניתן להחליף את הזוקיני הקלוי ברצועות פלפל אדום קלוי.