.

מתכון של שף מחלבת משק צוריאל

החומרים

  • 4 פלפלים אדומים שטופים, קלויים ומקולפים
  • 250 גרם גבינה לבנה חלב עזים 5%
  • 1 כף ממרח פלפלים
  • 1 כף ממרח פסטו

ההכנה

  1. מחלקים את הגבינה לשתי קעריות ערבוב, ומוסיפים לכל קערית ממרח שונה (פלפלים או פסטו).
  2. מערבבים עד לקבלת ממרח אחיד.
  3. פותחים את הפלפלים המקולפים לאורכם, וממלאים בעדינות שני פלפלים בתערובת הגבינה עם הפלפלים, ושני פלפלים בתערובת הגבינה עם הפסטו.
  4. מגישים שני פלפלים במילוי שונה לכל מנה.