.
מתכון של שף מחלבת משק צוריאל
החומרים
- 4 פלפלים אדומים שטופים, קלויים ומקולפים
- 250 גרם גבינה לבנה חלב עזים 5%
- 1 כף ממרח פלפלים
- 1 כף ממרח פסטו
ההכנה
- מחלקים את הגבינה לשתי קעריות ערבוב, ומוסיפים לכל קערית ממרח שונה (פלפלים או פסטו).
- מערבבים עד לקבלת ממרח אחיד.
- פותחים את הפלפלים המקולפים לאורכם, וממלאים בעדינות שני פלפלים בתערובת הגבינה עם הפלפלים, ושני פלפלים בתערובת הגבינה עם הפסטו.
- מגישים שני פלפלים במילוי שונה לכל מנה.