(איור וצילום: הילית שפר)
(איור וצילום: הילית שפר)

"אמא, נזירים גרים בגלובוס, נכון?" יואל שאל אותי אתמול. רק אחרי שהסביר לי שהם לובשים פרווה כי נורא קר להם באנטרקטיקה הבנתי שהוא התכוון לאסקימוסים ולאיגלו, והחלטתי לעשות לו את הצלחת הזאת - שכנראה תפתח לו צוהר קטן לתחום הגיאוגרפי...

אופן ההכנה

גבינת עזים קשה - לרקע המושלג.

לחם שחור ולחם לבן - לחליפה.

גבינת "בייבי בל" - לפנים.

קולרבי קלוף וחתוך לחצי עיגול גדול ולחצי עיגול קטן - לאיגלו.

מלפפון לא קלוף חתוך לרצועות - לעיניים, לחכה, לבור ולדג.

מלפפון קלוף - לעננים, לחכה ולטיפות.

את הצורות המעוגלות של הלחם והקולרבי אפשר לחתוך באמצעות כוס עם שפה דקה.

את העיגול הפנימי אפשר לקרוץ עם פקק של בקבוק שתייה קלה או מים מינרליים.

משך ההכנה: 15 דקות

בהצלחה!!

ועוד דבר: עכשיו הצלחות שלי יכולות להיות על השולחן שלכם! בחנות שלי במרמלדה תמצאו פלייסמטים עם צלחות נבחרות.