מתוך התוכנית "מאפים ומתוקים"

מרכיבים

  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/4 כוס שמן אבוקדו
  • 1 כוס קמח כוסמין
  • 1/2 שקית אבקת אפייה
  • 1 כפית מחוקה אבקת סודה לשתייה
  • 50 גרם דלעת מגוררת
  • 1/2 תפוח עץ מגורר

לקישוט

  • 1 כף גרעיני חמניות
  • סוכר חום

אופן ההכנה

  1. מערבלים במיקסר את הביצים , הסוכר ושמן האבוקדו במשך כדקה.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לערבל עד שהתערובת נוזלית.
  3. יוצקים את התערובת למנג'טים/תבניות סיליקון ומפזרים מעט גרעיני דלעת וסוכר חום. אופים ב-180 מעלות כ- 20 דקות.