מתוך התוכנית "מאפים ומתוקים"
מרכיבים
- 2 ביצים
- 1/2 כוס סוכר חום
- 1/4 כוס שמן אבוקדו
- 1 כוס קמח כוסמין
- 1/2 שקית אבקת אפייה
- 1 כפית מחוקה אבקת סודה לשתייה
- 50 גרם דלעת מגוררת
- 1/2 תפוח עץ מגורר
לקישוט
- 1 כף גרעיני חמניות
- סוכר חום
אופן ההכנה
- מערבלים במיקסר את הביצים , הסוכר ושמן האבוקדו במשך כדקה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לערבל עד שהתערובת נוזלית.
- יוצקים את התערובת למנג'טים/תבניות סיליקון ומפזרים מעט גרעיני דלעת וסוכר חום. אופים ב-180 מעלות כ- 20 דקות.