מרכיבים
• פרוסה של לחם שחור מרובע: לגוף השעון ולארובה. מפרידים את ה"קשה" בשלמותו מהלחם – ומשתמשים במחצית ממנו כדי ליצור את הגג ובחתיכה קטנה לארובה. מוסיפים עוד רצועה בתחתית השעון, כמצע למלפפונים.
• גבינה צהובה: קרוצה לעיגול בינוני ולעיגול קטן – לשעון ולציפור.
• מלפפון: חתוך לרצועות למספרי השעון ולמטוטלות, ולפרוסות חצויות לקישוט השעון.
• עגבניית שרי חצויה: למטוטלות.
• גזר: לכתר, למחוגים ולמקור.
• זית: פרוסה למרכז השעון, מחצית למטוטלת ושתי חתיכות קטנות לעיני הציפור.
• אם רוצים ציפור קצת בולטת, כמו בתמונה, אפשר להניח את עיגול הגבינה על עיגול לחם בגודל זהה.
זמן הכנה: 10 דקות
בהצלחה!