מתוך התוכנית "אוכל של בית"
מרכיבים
- 1 ו-1/2 כוסות קמח
- 175 גרם חמאה מומסת
- 1/2 כוס אבקת סוכר
- 1/2 כוס אגוזים גרוסים
- כפית הל טחון
- גרגרי הל לקשוט
- 1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
- מערבבים את החמאה עם אבקת הסוכר, מוסיפים בהדרגה את הקמח, האגוזים, ההל הטחון והמלח עד לקבלת בצק אחיד.
- מגלגלים את הבצק לרולדה ומכניסים למקרר למשך 1/2 שעה.
- מוצאים וחותכים לפרוסות עגולות.
- מסדרים את העוגיות בתבנית על נייר אפייה ומקשטים בגרגרי הל.
- אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות ואופים כ-20 דקות.