מתוך התוכנית "אוכל של בית"

מרכיבים

  • 1 ו-1/2 כוסות קמח
  • 175 גרם חמאה מומסת
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 1/2 כוס אגוזים גרוסים
  • כפית הל טחון
  • גרגרי הל לקשוט
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

  1. מערבבים את החמאה עם אבקת הסוכר, מוסיפים בהדרגה את הקמח, האגוזים, ההל הטחון והמלח עד לקבלת בצק אחיד.
  2. מגלגלים את הבצק לרולדה ומכניסים למקרר למשך 1/2 שעה.
  3. מוצאים וחותכים לפרוסות עגולות.
  4. מסדרים את העוגיות בתבנית על נייר אפייה ומקשטים בגרגרי הל.
  5. אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות ואופים כ-20 דקות.