מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

המרכיבים

  • 4-6 כרעי עוף

למשרה

  • 2 בצלים לבנים גדולים
  • 4 שיני שום קלופות
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 1 כף קטשופ
  • 1 כף רוטב צ'ילי
  • 1 כף סויה
  • 1 כף רוטב הויסין
  • 2 כפות סוכר חום

אופן ההכנה

  1. חוצים את הבצלים. טוחנים את כל חומרי המשרה במעבד מזון.
  2. משרים את כרעי העוף במשרה לשעתיים לפחות (רצוי יותר) ושומרים במקרר.
  3. אופים את כרעי העוף בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כשעה וחצי עד שהן משחימות. מגישים עם אורז לבן.