(איור וצילום: הילית שפר)
(איור וצילום: הילית שפר)

מנה קלה להכנה, יחסית - רק צריך שהמצרכים יהיו זמינים - ואידיאלית למי שנשארה לו פסטה מאתמול.

מרכיבים

● ביצת עין עשויה במחבת קטנה - לגוף

● גזר חתוך לרצועות דקות - לכנפיים ולגוף. יש קולפן מיוחד ליצירת רצועות דקות, אבל אפשר לחתוך גם ידנית.

● גזר חתוך למשולש קטן – למקור.

● פלפל אדום – לכרבולת.

● שוקולד צ'יפס או זית שחור קטן – לעין.

● מלפפון קלוף וחתוך לפרוסות או לחצאי פרוסות – לעלים.

● ספגטי מתובל במעט שמן זית (אפשר גם פסטה בצורות אחרות) – לקן.

● כמה כדורי מוצרלה קטנים - לביצים.

● מוצרלה חתוכה למקלות (אפשר להשתמש גם בגזר או במלפפון) – למבנה.

משך ההכנה (כולל הביצה): 12 דקות.

בהצלחה!