מנה קלה להכנה, יחסית - רק צריך שהמצרכים יהיו זמינים - ואידיאלית למי שנשארה לו פסטה מאתמול.
מרכיבים
● ביצת עין עשויה במחבת קטנה - לגוף
● גזר חתוך לרצועות דקות - לכנפיים ולגוף. יש קולפן מיוחד ליצירת רצועות דקות, אבל אפשר לחתוך גם ידנית.
● גזר חתוך למשולש קטן – למקור.
● פלפל אדום – לכרבולת.
● שוקולד צ'יפס או זית שחור קטן – לעין.
● מלפפון קלוף וחתוך לפרוסות או לחצאי פרוסות – לעלים.
● ספגטי מתובל במעט שמן זית (אפשר גם פסטה בצורות אחרות) – לקן.
● כמה כדורי מוצרלה קטנים - לביצים.
● מוצרלה חתוכה למקלות (אפשר להשתמש גם בגזר או במלפפון) – למבנה.
משך ההכנה (כולל הביצה): 12 דקות. בהצלחה!