(צילום: הילית שפר)

איור וצילום: הילית שפר

עם המנה הזאת אפשר להשתולל הרבה יותר. אני העדפתי לשים מעט דברים בצלחת כדי לשמור על צורה אטרקטיבית - ואת הכמות הגדולה של האוכל הנחתי על השולחן, לבחירת הסועדים. זה עבד.

מרכיבים

● פרוסת לחם קרוצה לעיגול גדול ולעיגול קטן - לגוף העכביש.

● פרוסות של נקניק או נקניקייה (אפשר להחליף בכל ירק שניתן לחתוך לרצועות) - לרגלי העכביש.

● גזר חתוך לפרוסות - לעיניים ולראשי הזחלים.

● רצועות מלפפון - לפה, לאישונים, לגבות, לקור לעכביש ולמחושי הזחלים.

● פסטה מסולסלת - לגוף הזחלים.

● ביצה מקושקשת - לעננים.

משך ההכנה: 5 דקות, ללא קשקוש הביצה.

בהצלחה!