איור וצילום: הילית שפר
עם המנה הזאת אפשר להשתולל הרבה יותר. אני העדפתי לשים מעט דברים בצלחת כדי לשמור על צורה אטרקטיבית - ואת הכמות הגדולה של האוכל הנחתי על השולחן, לבחירת הסועדים. זה עבד.
מרכיבים● פרוסת לחם קרוצה לעיגול גדול ולעיגול קטן - לגוף העכביש.
● פרוסות של נקניק או נקניקייה (אפשר להחליף בכל ירק שניתן לחתוך לרצועות) - לרגלי העכביש.
● גזר חתוך לפרוסות - לעיניים ולראשי הזחלים.
● רצועות מלפפון - לפה, לאישונים, לגבות, לקור לעכביש ולמחושי הזחלים.
● פסטה מסולסלת - לגוף הזחלים.
● ביצה מקושקשת - לעננים.
משך ההכנה: 5 דקות, ללא קשקוש הביצה. בהצלחה!