מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

המרכיבים

1 חבילה (500 גרם) פסטה – רצוי ריגאטוני מס' 26

לרוטב

  • שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 2 קופסאות שימורים של טונה בשמן
  • 1 קופסה עגבניות קלופות שלמות (של מוטי)
  • חופן עגבניות שרי
  • 1 פלפל חריף מיובש קטן - שלם (פפרונצ'יני)
  • 2 כפות צלפים

אופן ההכנה

  1. מאדים במחבת רחבה ועמוקה עם מעט שמן זית את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את השום ומטגנים אותו קלות.
  2. מוסיפים את הטונה עם חלק מהשמן ומטגנים מעט.
  3. מוסיפים את העגבניות המשומרות והטריות ואת הפלפל החריף ומבשלים כרבע שעה.
  4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומוסיפים את הרוטב. מפזרים את הצלפים ומגישים.