מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
המרכיבים
1 חבילה (500 גרם) פסטה – רצוי ריגאטוני מס' 26לרוטב
- שמן זית
- 1 בצל קצוץ
- 5 שיני שום קצוצות
- 2 קופסאות שימורים של טונה בשמן
- 1 קופסה עגבניות קלופות שלמות (של מוטי)
- חופן עגבניות שרי
- 1 פלפל חריף מיובש קטן - שלם (פפרונצ'יני)
- 2 כפות צלפים
אופן ההכנה
- מאדים במחבת רחבה ועמוקה עם מעט שמן זית את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את השום ומטגנים אותו קלות.
- מוסיפים את הטונה עם חלק מהשמן ומטגנים מעט.
- מוסיפים את העגבניות המשומרות והטריות ואת הפלפל החריף ומבשלים כרבע שעה.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומוסיפים את הרוטב. מפזרים את הצלפים ומגישים.