מתוך התוכנית "אוכל של בית"

המרכיבים

1/2 ק"ג חזה עוף

1 תפוח אדמה

1 בצל גדול

1 ביצה

מלח

פלפל

1 כוס פירורי לחם

3 כפיות שומשום

שמן לטיגון

אופן ההכנה

  1. חותכים את חזה העוף לרצועות ארוכות, את הבצל לטבעות ואת תפוח האדמה לפלחים.
  2. מערבבים את הביצה עם מלח ופלפל ומניחים בצלחת עמוקה ושטוחה.
  3. מניחים את פירורי הלחם והשומשום בצלחת אחרת ומערבבים.
  4. טובלים תפוחי האדמה, הבצל וחזה העוף בביצה ואחר כף בפירורי לחם.
  5. מחממים שמן חצי עמוק במחבת ומטגנים בו את תפוחי האדמה, הבצל וחזה העוף.