מתוך התוכנית "אוכל של בית"
המרכיבים
1/2 ק"ג חזה עוף
1 תפוח אדמה
1 בצל גדול
1 ביצה
מלח
פלפל
1 כוס פירורי לחם
3 כפיות שומשום
שמן לטיגון
אופן ההכנה
- חותכים את חזה העוף לרצועות ארוכות, את הבצל לטבעות ואת תפוח האדמה לפלחים.
- מערבבים את הביצה עם מלח ופלפל ומניחים בצלחת עמוקה ושטוחה.
- מניחים את פירורי הלחם והשומשום בצלחת אחרת ומערבבים.
- טובלים תפוחי האדמה, הבצל וחזה העוף בביצה ואחר כף בפירורי לחם.
- מחממים שמן חצי עמוק במחבת ומטגנים בו את תפוחי האדמה, הבצל וחזה העוף.