מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
המרכיבים (6 מנות)
בצק
- 250 מ"ל מים קרים
- 2 כפיות שטוחות מלח
- 80 מ"ל שמן זית
- 500 גרם קמח
- 1 כוס גבינת קשקבל עזים
- 1 כוס גבינת מוצרלה באפלו
- 1 כוס עלי ארוגולה חתוכים גס
- 1/2 כוס עלי אורגנו טריים
- 1 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות
- 2 עגבניות טריות קצוצות
- שמן זית
אופן ההכנה
- מערבבים מים ומלח בקערת המיקסר, מוסיפים 20 מ"ל שמן זית ו-350 גרם קמח. לשים במהירות נמוכה 5 דקות.
- מוסיפים את שאר הקמח ואת שארית השמן בהדרגה. וממשיכים ללוש 7 דקות. מניחים במקרר למשך לילה.
- מרדדים את הבצק לעיגולים, על כל עיגול מניחים שישית מתערובת הגבינות ומכסים בעיגול נוסף.
- מושחים כל בצק במעט שמן זית ובמחבת חמה מאד חורכים את הבצק משני הצדדים עד להשחמה או שאופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות כ-6 דקות. מסדרים על הבצק את התוספות ומגישים לוהט.