מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

המרכיבים (6 מנות)

בצק

  • 250 מ"ל מים קרים
  • 2 כפיות שטוחות מלח
  • 80 מ"ל שמן זית
  • 500 גרם קמח

מלית
  • 1 כוס גבינת קשקבל עזים
  • 1 כוס גבינת מוצרלה באפלו

תוספות
  • 1 כוס עלי ארוגולה חתוכים גס
  • 1/2 כוס עלי אורגנו טריים
  • 1 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות
  • 2 עגבניות טריות קצוצות
  • שמן זית

אופן ההכנה

  1. מערבבים מים ומלח בקערת המיקסר, מוסיפים 20 מ"ל שמן זית ו-350 גרם קמח. לשים במהירות נמוכה 5 דקות.
  2. מוסיפים את שאר הקמח ואת שארית השמן בהדרגה. וממשיכים ללוש 7 דקות. מניחים במקרר למשך לילה.
  3. מרדדים את הבצק לעיגולים, על כל עיגול מניחים שישית מתערובת הגבינות ומכסים בעיגול נוסף.
  4. מושחים כל בצק במעט שמן זית ובמחבת חמה מאד חורכים את הבצק משני הצדדים עד להשחמה או שאופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות כ-6 דקות. מסדרים על הבצק את התוספות ומגישים לוהט.