מאגר המתכונים > ביצים וארוחות בוקר
העדפות מיוחדות: צמחוני
מטבח: אמריקאי
דרגת קושי: קל
- 1 ביצה טרופה
- 25 גרם חמאה מומסת
- 1 1/4 כוסות 300) מ"ל) חלב
- 1 1/2 כוסות 210) גרם) קמח
- 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
- 2 כפיות מלח או לפי הטעם
- 2 כפות 30) גרם) גבינת פרמזן מגוררת
- 2 כפיות גרגירי כוסברה טחונים
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
- קורט סוכר
- שמן (רצוי קנולה) לטיגון
- אפשרות להגשה: גבינת שמנת או שמנת חמוצה להגשה
- מערבבים בקערה את הביצה, החמאה והחלב.
- בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, אבקת הסודה, המלח, הפרמזן, גרגירי הכוסברה, הפטרוזיליה, הפלפל השחור והסוכר. מוסיפים תוך ערבוב את תערובת החלב, וממשיכים לבחוש עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
- משמנים מחבת טפלון במעט שמן, מניחים על להבה בינונית ומחממים היטב. יוצקים למחבת החמה כפות גדושות מהבלילה ומטגנים את הפנקייקס כחצי דקה מכל צד או עד שהם מזהיבים.
- מגישים חם, עם גבינת שמנת או שמנת חמוצה בצד, אם רוצים.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content