הימים שלפני פסח, שנוטים להיות לחוצים יותר מימים אחרים, מתאימים מאוד לאוכל ביתי פשוט ומהיר - וגם טעים, כמובן. הנה שלוש הצעות שגם צמחונים יוכלו ליהנות מהן:
מאפה בצק עלים עם קישואים וזיתים (צילום: גלעד וגיא צלמים, סגנון: דריה קרגולה)
כרובית ביוגורט וגבינת פרמזן (צילום: כפיר חרבי, סגנון: דלית מרחב)
כרובית ביוגורט וגבינת פרמזן (צילום: כפיר חרבי, סגנון: דלית מרחב)
מאפי כרשה וזיתים (צילום: גלעד וגיא צלמים, סגנון: דריה קרגולה)