מרכיבים

  • 1 ק"ג סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 ק"ג תות שדה

אופן ההכנה

  1. מניחים בסיר את הסוכר ומיץ התפוזים ומערבבים היטב.מבשלים על אש בינונית תוך ערבוב עד שמתקבל סירופ חלק.
  2. מוסיפים את התותים ומנערים את הסיר לערבוב עדין.
  3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה עד שהסירופ מסמיך והופך לריבה. יוצקים לצנצנות מעוקרות, סוגרים היטב ומדביקים תוויות עם שם המרקחת.

מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר