הפתיעו את כל המשפחה עם מנה מקוריות וטעימה - עוף באננס (צילום: אפרת סיאצ'י)
מרכיבים
6-4 מנות
- 1 כף שמן זית
- 2 כפות גדושות סילאן
- 1 כף רוטב סויה
- 3 שיני שום כתושות
- 1/2 כפית מלח
- קורט פלפל שחור
- 10 נתחי עוף שמעדיפים (שוקיים, ירכיים, כנפיים)
- 3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות
- 1 גמבה אדומה, פרוסה גס
- 8 פרוסות (280 גרם) אננס משומר, מסוננות
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מערבבים יחד את שמן הזית, הסילאן, רוטב הסויה, השום, המלח והפלפל.
- שמים בתבנית את העוף, תפוחי האדמה, הגמבה והאננס, יוצקים עליהם את הרוטב ומערבבים עד לציפוי אחיד.
- אופים שעה וחצי-שעתיים, עד שהעוף משחים ותפוחי האדמה מוכנים.
עוד מאות מתכונים מהירים של אפרת סיאצ'י - באתר "מתכונים ב-10 דקות"
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...