שלושה בווק אחד: נודלס עם עוף וברוקולי ברוטב חמאת בוטנים

אין לכם כוח לעמוד ולהכין בחום הזה מנה עיקרית, תוספת וסלט? זוהי המנה עבורכם: מוקפץ פשוט במיוחד שמכיל בתוכו חלבון, פחמימות וירק, עטופים ברוטב קרמי קליל

Xnet

|

11.06.19 | 08:50

חזה עוף מוקפץ עם נודלס וברוקולי ברוטב חמאת בוטנים (צילום: שני הלוי)
חזה עוף מוקפץ עם נודלס וברוקולי ברוטב חמאת בוטנים (צילום: שני הלוי)

מרכיבים

3-2 מנות

 

לרוטב חמאת הבוטנים

  • 1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס
  • 3 כפות חמאת בוטנים טבעית חלקה
  • 3 כפות רוטב סויה

 

למוקפץ

  • 1/2 שקית נודלס מאסטר שף
  • 1/2 ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים
  • 3-2 כפות שמן
  • 1 חזה עוף שלם, חתוך לרצועות
  • 3 כפות קורנפלור

 

  • שומשום (להגשה)

 

אופן הכנה

  1. הרוטב: שמים בקערה את כל המרכיבים וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושים.
  2. המוקפץ: מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
  3. מרתיחים מים בסיר וחולטים את הברוקולי כחמש דקות, מסננים.
  4. מחממים את השמן בווק גדול. מערבבים את רצועות העוף עם הקרונפלור עד לציפוי אחיד מכל הצדדים ומעבירים לווק. מקפיצים כדקה או עד שהעוף משנה את צבעו.
  5. מוסיפים את הברוקולי והנודלס, מערבבים וממשיכים להקפיץ.
  6. מוסיפים את הרוטב, מערבבים עד לציפוי אחיד, טועמים ומתקנים תיבול.  כאשר העוף מוכן לגמרי, מורידים מן האש, בוזקים שומשום מעל ומגישים.

 

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר בשרי
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (8 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג