מרכיבים
26-24 יחידות קטנות
- 1 כף שמן זית או תרסיס שמן זית
- 150 גרם סובין שיבולת שועל
- 3 כפות זרעי צ'יה
- 2 כפיות זרעי קימל
- מלח
- 1 כוס מים
תוספות שאוהבים (לא חייבים): שומשום, זעתר, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, אגוזים קצוצים, פרג, תבלינים וכו'
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותה בשמן הזית.
- מערבבים את כל המרכיבים ומניחים אותם בצד למשל עשר דקות, עד לספיחת הנוזלים.
- מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים אותה לצורה שרוצים. מסמנים בעזרת סכין את הקרקרים ואופים בתנור כרבע שעה.
ריטה שאוליאן היא תזונאית קלינית המתמחה בטיפול בהשמנה, גמילה מהתמכרות לסוכרים ודפוסי אכילה רגשית
מחפשים משהו מתוק ובריא? נסו עוגיות חומוס של ריטה