צפו כמה מהר מכינים את הראשונה הטעימה הזאת
גלילות חזה הודו עם אספרגוס (צילום: באדיבות המועצה לענף הלול)
המתכון באדיבות המועצה לענף הלול.
מרכיבים
2 מנות
- 300 גרם חזה הודו, פרוס דק-דק ומשוטח
- 5-4 גבעולי אספרגוס
- 1 גזר, קלוף וחתוך לגפרורים
- 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות רוטב סויה או טריאקי
אופן הכנה
- משטחים את החזה על קרש חיתוך.
- מניחים בקצהו אספרגוס, מעט גזר ורצועות פלפל ומגלגלים. סוגרים עם קיסמי שיניים. חוזרים על התהליך עם שאר פרוסות הבשר.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים בו את הגלילות מכל הצדדים עש שרואים שכל הבשר שינה את צבעו. לקראת הסיום יוצקים את רוטב הסויה ומגלגלים את הגלילות בו עד לציפוי. מוציאים את הקיסמים ומגישים.
_______________________________________________________
מחפשים מנה עיקרית עם בשר הודו? נסו מוסקה אישית