צומת איטליה - אשכנז:
קיגל פסטו, צפתית ועגבניות

טוויסט דיאטטי למאפה מסורתי, סתם ככה אם אתם בעניין ארוחה צמחונית קלילה או תוהים מה לעשות עם שאריות שנותרו מארוחה אחרת

ליאורה חוברה

|

10.08.17 | 07:40

מאפה אטריות עם צפתית ועגבניות (צילום: עודד חוברה)
מאפה אטריות עם צפתית ועגבניות (צילום: עודד חוברה)

מרכיבים

8 מנות / 140 קלוריות למנה

 

  • 4 ביצים
  • 2 כפות ממרח פסטו קנוי או ממרח פסטו בייתי
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 4 כוסות אטריות ביצים דקות מבושלות על פי הוראות היצרן
  • 2 כפות קמח
  • 1 עגבניה, שטופה ופרוסה
  • 150 גרם גבינה צפתית 5%, פרוסה

עלי בזיליקום טרי לקישוט (לא חייבים)

 

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. שמים בקערה את הביצים, הפסטו, המלח, הפלפל והאטריות ומערבבים.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
  4. מעבירים לתבנית אפייה ומשטחים את התערובת. אופים בתנור כ-20 דקות.
  5. מוציאים מהתנור, מפזרים את העגבניות והצפתית. מחזירים לתנור ל10 דקות נוספות.
  6. מוציאים, מקשטים בבזיליקים (אם משתמשים) ומגישים חם.

 

ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ומסטר NLP לבריאות ולהרזיה

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

צריכים סלט ליד המאפה? נסו את סלט העלים הזה של ליאורה

 

 

 לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: ליאורה חוברה דיאטנית קלינית M.Sc)
לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: ליאורה חוברה דיאטנית קלינית M.Sc)

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
כשר חלבי
צמחוני
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (1 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג