
מאפה אטריות עם צפתית ועגבניות (צילום: עודד חוברה)
מרכיבים
8 מנות / 140 קלוריות למנה
- 4 ביצים
- 2 כפות ממרח פסטו קנוי או ממרח פסטו בייתי
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 4 כוסות אטריות ביצים דקות מבושלות על פי הוראות היצרן
- 2 כפות קמח
- 1 עגבניה, שטופה ופרוסה
- 150 גרם גבינה צפתית 5%, פרוסה
עלי בזיליקום טרי לקישוט (לא חייבים)
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- שמים בקערה את הביצים, הפסטו, המלח, הפלפל והאטריות ומערבבים.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
- מעבירים לתבנית אפייה ומשטחים את התערובת. אופים בתנור כ-20 דקות.
- מוציאים מהתנור, מפזרים את העגבניות והצפתית. מחזירים לתנור ל10 דקות נוספות.
- מוציאים, מקשטים בבזיליקים (אם משתמשים) ומגישים חם.
ליאורה חוברה
היא דיאטנית קלינית M.Sc. ומסטר NLP לבריאות ולהרזיה
-------------------------------------------------------------------------------------
צריכים סלט ליד המאפה? נסו את סלט העלים הזה של ליאורה