דיאטה

    צומת איטליה - אשכנז:
    קיגל פסטו, צפתית ועגבניות

    טוויסט דיאטטי למאפה מסורתי, סתם ככה אם אתם בעניין ארוחה צמחונית קלילה או תוהים מה לעשות עם שאריות שנותרו מארוחה אחרת

    ליאורה חוברה

    |

    10.08.17 | 07:40

    מאפה אטריות עם צפתית ועגבניות (צילום: עודד חוברה)
    מאפה אטריות עם צפתית ועגבניות (צילום: עודד חוברה)

    מרכיבים

    8 מנות / 140 קלוריות למנה

     

    • 4 ביצים
    • 2 כפות ממרח פסטו קנוי או ממרח פסטו בייתי
    • מלח ופלפל שחור גרוס
    • 4 כוסות אטריות ביצים דקות מבושלות על פי הוראות היצרן
    • 2 כפות קמח
    • 1 עגבניה, שטופה ופרוסה
    • 150 גרם גבינה צפתית 5%, פרוסה

    עלי בזיליקום טרי לקישוט (לא חייבים)

     

    אופן הכנה

    1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
    2. שמים בקערה את הביצים, הפסטו, המלח, הפלפל והאטריות ומערבבים.
    3. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
    4. מעבירים לתבנית אפייה ומשטחים את התערובת. אופים בתנור כ-20 דקות.
    5. מוציאים מהתנור, מפזרים את העגבניות והצפתית. מחזירים לתנור ל10 דקות נוספות.
    6. מוציאים, מקשטים בבזיליקים (אם משתמשים) ומגישים חם.

     

    ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ומסטר NLP לבריאות ולהרזיה

     

    -------------------------------------------------------------------------------------

     

    צריכים סלט ליד המאפה? נסו את סלט העלים הזה של ליאורה

     

     

    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: ליאורה חוברה דיאטנית קלינית M.Sc)

     

     

     
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "צומת איטליה - אשכנז: קיגל פסטו, צפתית ועגבניות"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    כשר חלבי
    צמחוני
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (0 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג