
ומה הסוד של שף העל הצרפתי? פירה תפוחי אדמה מושלם (צילום: Shutterstock)
לפני שהכרנו מחית כרובית וצ'יפס בטטה בתנור, "חומוס" עדשים או סלט אורז שחור, היה לנו פירה תפוחי אדמה. כן, אותה תוספת קרמית נפלאה שמתאימה בול גם לשניצל, גם לסטייק וגם לנקניקייה פשוטה.
אבל איך מכינים פירה מושלם? באיזה תפוחי אדמה משתמשים, האם מתחילים עם מים קרים או חמים, ומה היחס הנכון בין תפוחי האדמה לחמאה? ענו על השאלות וגלו טיפים מנצחים להכנת התוספת הכי קלאסית במטבח.
_______________________________________________________
אחרי שלמדתם איך מכינים פירה - בואו ללמוד גם איך מבשלים פסטה מושלמת. לחצו על התמונה