אוכל

    איך מכינים פירה מושלם? ענו
    על החידון וגלו מה אתם יודעים

    באיזה זן של תפודים להשתמש? איך כדאי למעוך? ומה חשוב להוסיף למי הבישול? בואו לבדוק מה אתם עושים נכון - ומה לא - כשאתם מכינים פירה תפוחי אדמה

    ילנה ויינברג

    |

    21.03.17 | 10:26

    ומה הסוד של שף העל הצרפתי? פירה תפוחי אדמה מושלם (צילום: Shutterstock)
    ומה הסוד של שף העל הצרפתי? פירה תפוחי אדמה מושלם (צילום: Shutterstock)
    לפני שהכרנו מחית כרובית וצ'יפס בטטה בתנור, "חומוס" עדשים או סלט אורז שחור, היה לנו פירה תפוחי אדמה. כן, אותה תוספת קרמית נפלאה שמתאימה בול גם לשניצל, גם לסטייק וגם לנקניקייה פשוטה.

     

    אבל איך מכינים פירה מושלם? באיזה תפוחי אדמה משתמשים, האם מתחילים עם מים קרים או חמים, ומה היחס הנכון בין תפוחי האדמה לחמאה? ענו על השאלות וגלו טיפים מנצחים להכנת התוספת הכי קלאסית במטבח.

    _______________________________________________________ 

     

    אחרי שלמדתם איך מכינים פירה - בואו ללמוד גם איך מבשלים פסטה מושלמת. לחצו על התמונה

     

     

     

     
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "איך מכינים פירה מושלם? ענו על החידון וגלו מה אתם יודעים"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד