סלט צנוניות, תפוחים, סלרי ואגוזים

במקום סלט ירקות משעמם או מנת פחמימות מכבידה: סלט מתוק-חריף שמתאים להגיש לצד המנה העיקרית

סלט צנוניות, תפוחים, סלרי ואגוזים (צילום: יעל אילן, סגנון: נעמה רן)
סלט צנוניות, תפוחים, סלרי ואגוזים (צילום: יעל אילן, סגנון: נעמה רן)

 

המרכיבים

  • ‭6–5‬ עלי חסה נקיים, קרועים ביד
  • 2 תפוחי עץ ירוקים, נקיים מליבה, פרוסים דק
  • 1 כוס צנוניות פרוסות דק
  • 2 גבעולי סלרי, פרוסים
  • ‭1/2‬ כוס אגוזי פקאן או מלך, קצוצים גס
  • חופן חמוציות חצויות

לרוטב:  

  • ‭1/4‬ כוס מיץ לימון
  • ‭1/3‬ כוס שמן זית
  • 1 כף מיונז
  • מלח, פלפל שחור גרוס

 

  1. שמים בקערה את החסות, התפוחים, הצנוניות והסלרי ומערבבים.מפזרים מעל את האגוזים והחמוציות.
  2. שמים בצנצנת את מרכיבי הרוטב, משקשקים ויוצקים על הסלט.

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד