מרק תירס ברבע שעה

בא לכם מרק עשיר – ועכשיו? לא צריך לדחות סיפוקים! כך תכינו בשיא המהירות מרק תירס עם חלב קוקוס ונטיפי ביצה

מערכת Xnet

|

22.02.16 | 22:21

מרק תירס ברבע שעה (צילום: איציק בראל)
מרק תירס ברבע שעה (צילום: איציק בראל)

המתכון באדיבות מסעדת "סוהו" בראשון לציון.

 

מרכיבים

3-2 מנות

 

  • 1 פחית (550 גרם לפני סינון) שימורי תירס
  • 1 פחית (400 מ"ל) חלב קוקוס
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) מים
  • 1/2 1 כפות סוכר
  • מלח
  • 1 ביצה

 

אופן ההכנה

  1. מסננים את גרגירי התירס מהנוזלים ומעבירים מחצית מהגרגירים לסיר. טוחנים באופן גס את המחצית השנייה של הגרגירים ומוסיפים לסיר.
  2. מוסיפים לסיר גם את חלב הקוקוס, המים, הסוכר והמלח. מביאים לרתיחה.
  3. טורפים את הביצה ומוסיפים אותה לסיר לאט ובהדרגה, תוך ערבוב מהיר, מביאים לרתיחה ובינתיים טורפים את הביצה.
  4. מכבים את האש ומניחים למרק להצטנן כמה דקות לפני ההגשה.

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד