סלט גזר מרוקאי
מרכיבים
10 מנות
- 10 גזרים מקולפים, חתוכים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ
- 8 שיני שום, פרוסות דק
- 1/2 צרור כוסברה, קצוץ דק
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 כפות חומץ או מיץ לימון
- 1 כף גדושה לימון כבוש
- 1 כף גדושה אריסה
- 1 כפית כמון טחון
- מלח
אופן ההכנה
- מבשלים את הגזר עד ריכוך (אבל לא יותר מדי, כדי שלא יהפוך לעיסתי).
- מערבבים את הגזר עם שאר המרכיבים.
- שומרים את סלט הגזר המרוקאי במקרר ומגישים בטמפרטורת החדר.
- המתכון באדיבות מסעדת "ביל"ו גריל בר"