PREP וגמרנו: סלט בטטות צלויות עם המון ירוקים, גבינת פטה ואגוזים

מה מכינים מהבטטות שצלינו מבעוד מועד? השפית מירי הבר במתכון זריז שמשדך אותן להמון ירוקים (ששטפנו מראש) גבינת פטה ואגוזים

מנטה

|

29.05.18 09:12

לשימוש מנטה בלבד מנטה  מתכונים מפרפ
לשימוש מנטה בלבד מנטה מתכונים מפרפ (כשצולים את הבטטות ושוטפים את עשבי התיבול ממראש - הכנת המנה היא עניין של 5 דקות)
מה עושים עם כל המרכיבים שהכנתם מראש בשלב ה־PREP ויושבים בקופסאות במקרר? השפית מירי הבר עם רעיונות יצירתיים למנות זריזות:

 

הכינותי מראש ולא במקרה – כל הכתבות במדריך המלא ל-PREP

 

עוד רעיונות למנות זריזות:

 

החומרים ל-4 מנות:

  • 4־5 בטטות צלויות
  • 1/2 כוס עלי ארוגולה
  • 1/2 כוס עלי רוקט
  • 1/2 כוס מיקס בייבי
  • 1/3 כוס עלי פטרוזיליה
  • 10 אגוזי פקאן
  • 150 גרם גבינת פטה עזים

לרוטב:

  • 5 כפות שמן זית
  • 1 שן שום
  • 1/2 כפית דבש
  • 1/2 כפית חרדל
  • 1/2 לימון סחוט
  • מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את הבטטות עם העלים הטריים ואגוזי הפקאן.

2. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת ויוצקים על הסלט.

3. מפזרים מעל הסלט את גבינת הפטה ומגישים.

 

ערכים תזונתיים למנה:

543 קלוריות, 76.3 גרם פחמימות, 10.9 גרם חלבון, 22.5 גרם שומן.

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד