מירי הבר, מנחת סדנאות בישול, מכינה יחד עם טלכו ולואיס ארוחה צמחונית טעימה ופשוטה להכנה: שניצל בטטה לצמחונים (פרוסות בטטה מצופות בביצה, קמח, שוב ביצה ופירורי לחם ומטוגנות) המוגש עם מטבל יוגורט עזים עם שום ושמיר. לצד ה"שניצלים" – סלט עלי בייבי עם עשבי תיבול וחמוציות וגם "טליאטלה" – דפי בטטה מבושלים כמו פסטה בחמאת מרווה, שום וערמונים.

טלכו פוגש את שמואל הנדלר, מאמן אישי ועסקי, שמספר על אימון משולב לטיפול בבעיות תעסוקתיות ובריאותיות. האימון מספק למתאמן זווית ראייה אחרת על חייו ואמורה לסייע לו להבין מהן מטרותיו ולספק לו כלים להשיג אותן. המתאמן מספר על ההבנה שהאימון נתן לו שעליו להשקיע לא רק בעבודה ובמשפחה, אלא גם בעצמו, באמצעות פעילות גופנית.

מירב מור-אופיר, תזונאית, מספרת על יתרונות הבטטה – שורש כתום, עשיר בוויטמין A האחראי על מערכת החיסון והראייה והעור ולגדילה תקינה. הוא עשיר גם בבטא קרוטן ומכיל גם ויטמין C ו-E, סיבים תזונתיים, אשלגן, מגנזיום וברזל. גיא דויד, מגדל בטטות במועצת הצמחים, מספר על גידול הבטטה שכמעט ואינו עושה שימוש בחומרי הדברה.

טלכו פוגש את לורה מיכאל, קוסמטיקאית פרא-רפואית במכון "קליאו", שמספרת על אפשרות חדשה להצרת היקפים: VIP – שיטה להצרת היקפים ושריפת שומנים, באמצעות מכשיר שעובד על גירוי אלקטרוני של עצבי השרירים ומחקה את פעולתם בזמן עבודה בחדר כושר. במקביל, לואיס מתנסה באימון פונקציונלי עם לי ברמפר, מאמנת כושר אישית, ועובד על שיווי משקל – תרגילים לחיזוק השרירים ומערכת העצבים ברמות שונות בעזרת מכשירים ואביזרים שונים.

לסיום, טלכו ולואיס נפגשים עם אהובה קשת, מנחת NLP ודמיון מודרך, שמספרת על שיטת ה-NLP (תכנות עצבי לשוני) – גישה טיפולית הכוללת טכניקות שונות לחיבור ל'אני' האותנטי שלנו שמצוי בלא-מודע. הגישה יעילה בטיפול בחרדות, פוביות, הפרעות אכילה, שיפור ביטחון עצמי ועוד