אוכל לבית ספר לא חייב להסתכם בכריך עם שוקולד למריחה. אפשר להכין כריכים הרבה יותר טעימים, בריאים ומשביעים. ובכלל, לא חייבים להכין כריכים סטנדרטיים ואפשר לתת לדמיון לרוץ ולהכין מגוון מנות שיגרמו לשאר הילדים בכיתה לקנא. אביב מכין שתי מנות כאלה - הראשונה מבוססת על בורקס תפוח אדמה שהופך לסנדוויץ' מושקע במילוי רוסט ביף, והשנייה היא טורטייה עם שווארמה תוצרת בית. האורחים בתוכנית מתחרים ביניהם בהכנת "לאנץ' בוקס" שכולל כריכים עם חביתות מושקעות ומטבלים עם ירקות ופירות.