אילן חסון, מנכ"ל יקבי בנימינה והשף רונן סקינזס ("מנטה ריי") מתארחים במטע האבוקדו של דרור פילץ לארוחה שסובבת סביב תנור העישון. פילץ, מומחה לבשר באופן כללי ולעישון בשר בפרט, משתמש בבשרים אותם עישן בעצמו להכנה של שוקרוט אלזסי אמיתי. שוקרוט הוא תבשיל קדרה שמסמל יותר מכל את אזור אלזס הצרפתי-גרמני ומכיל חומרי גלם אופייניים. התבשיל מתבסס על מבחר בשרים מעושנים, כרוב כבוש תוצרת בית ותפוחי אדמה שמתבשלים ביין אלזסי לבן או בבירה או, כמו אצל פילץ, בתערובת של שניהם. התוצאה היא תבשיל עשיר וכבד שפשוט מזמין כוס בירה צוננת לידו וחזרת חריפה שתרענן את הטעם. פילץ מכין חזרת לבנה ששונה מהחזרת המוכרת של הפולנים וחריפה ממנה בהרבה. לקינוח מדגים פילץ הכנה של ליקר לימונצ'לו ביתי, סיום מתוק ומושלם לארוחה הדשנה.