השף אמיר כלפון ממלון יערות הכרמל מראה איך מכינים ארוחת גורמה בת שלוש מנות שהיא לא רק טעימה אלא גם בריאה. המנה הראשונה היא סלט סלק אורגני על מצע קרפצ'יו סלמון. הסלק נאפה וכך שומר על ערכים תזונתיים גבוהים. סלק מכיל אנתוציאנין, חומר צבע טבעי שמשמש כאנטיאוקסידנט. המנה העיקרית היא מגדל של פילה בקר ופטריות פורטובלו שמוגש על מצע ירקות ירוקים. המנה דלת שומן, והירקות עוברים הקפצה קלה, ששומרת על ערכיהם התזונתיים הגבוהים. לקינוח מכין כלפון סלסלות קדאיף עם קרם פטיסייר על בסיס חלב סויה בעיטור תותים טריים.