הנטורופתית אביטל סבג מארחת את זהר צמח וילסון, יועץ בריאות ותזונה משולבת ויחד הם מכינים מאכלים שמתאימים לנשים בהריון, לפי שיטת התזונה המשולבת ששמה דגש על אכילת מזון נא וטבעי ככל האפשר. השניים מכינים סלט מעדשים מונבטות, גזר, אצות וגינג`ר, ומסבירים על יתרונות אכילת קטניות שהונבטו ולא בושלו. אחר כך הם משדרגים את סלט הבורגול הקלאסי ומסבירים את כל היתרונות שבסלט עבור נשים בהריון ולבסוף הם מכינים תבשיל חומוס עם עגבניות ונותנים טיפים לתזונה בריאה בהריון.