צ'יזורו נישינו, הבעלים של קייטרינג "צ`יזורו", מתארחת אצל הילה אלפרט במטבח ומכינה מנות אביב יפניות. נישינו משוחחת עם אלפרט על האיזון ההרמוני בין יין ויאנג שמתקיים במטבח היפני, מספרת על החשיבות שמעניקים היפנים לעונות השנה ולהשפעה שלהן על הבישול ומדגימה הכנה של מנות אביביות. המנה הראשונה היא סלט הרוסמה ("סלט גשמי אביב" ביפנית) - סלט של אטריות שעועית, אצות ווקאמה ומלפפונים שמשלב באופן מושלם בין יין ליאנג. לאחר מכן מכינה נישינו יאסיינו אונישימה - תבשיל ירקות יפני צבעוני וחגיגי שנאכל באופן מסורתי באביב. המנה האחרונה היא סקאנאנו מיזורני - מנה מסורתית של דג מטוגן ברוטב יפני.