החומרים

  • כלים מיוחדים: תבנית שקעים

  • 150 גרם גבינת תבור
  • 100 גרם קוביות גבינה בולגרית מעודנת
  • 1/2 1 כוסות יוגורט עיזים לשתיה
  • 50 גרם חמאת עיזים מומסת
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 ביצים
  • 3 פלפלים (צהוב, אדום,ירוק) קלויים, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים
  • מלח ופלפל

ההכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. משמנים קוקוטים או תבנית שקעים ויוצקים לתוכם את התערובת.
  3. אופים בחום של 180 מעלות לכ-40 דקות.