החומרים
- כלים מיוחדים: תבנית שקעים
- 150 גרם גבינת תבור
- 100 גרם קוביות גבינה בולגרית מעודנת
- 1/2 1 כוסות יוגורט עיזים לשתיה
- 50 גרם חמאת עיזים מומסת
- 2 כוסות קמח תופח
- 2 ביצים
- 3 פלפלים (צהוב, אדום,ירוק) קלויים, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
- 1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים
- מלח ופלפל
ההכנה
- מערבבים היטב בקערה את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
- משמנים קוקוטים או תבנית שקעים ויוצקים לתוכם את התערובת.
- אופים בחום של 180 מעלות לכ-40 דקות.