החומרים (ל-10-8 ארטיקים)

  • כלים מיוחדים: תבנית ארטיקים

  • 500 גרם יוגורט עזים לשתייה
  • חצי אפרסק שטוף וחתוך לקוביות קטנות
  • 1/4 כוס מלון חתוך לקוביות
  • 5 ענבים ירוקים שטופים וחתוכים לחצי
  • 5 ענבים ענבים אדומים שטופים וחתוכים לחצי
  • 3 כפות סירופ אננס (ניתן להחליף במי סוכר בהכנה של יחס של 1:1)

ההכנה

1. שמים בקערה את יוגורט העיזים.

2. מוסיפים את סירופ האננס ואת הפירות החתוכים, ומערבבים היטב

3. יוצקים לתבנית הארטיקים את התערובת, מכסים ומכניסים להקפאה למשך יום שלם.