החומרים (ל-10-8 ארטיקים)
- כלים מיוחדים: תבנית ארטיקים
- 500 גרם יוגורט עזים לשתייה
- חצי אפרסק שטוף וחתוך לקוביות קטנות
- 1/4 כוס מלון חתוך לקוביות
- 5 ענבים ירוקים שטופים וחתוכים לחצי
- 5 ענבים ענבים אדומים שטופים וחתוכים לחצי
- 3 כפות סירופ אננס (ניתן להחליף במי סוכר בהכנה של יחס של 1:1)
ההכנה
1. שמים בקערה את יוגורט העיזים.
2. מוסיפים את סירופ האננס ואת הפירות החתוכים, ומערבבים היטב
3. יוצקים לתבנית הארטיקים את התערובת, מכסים ומכניסים להקפאה למשך יום שלם.