החומרים:
- כלים: תבנית עגולה בקוטר 16-14 ס"מ
- חצי ק"ג תרד שטוף, חתוך לרצועות
- 250 גרם גבינת תבור
- גליל גבינת עזים מה -עז 9%- 20%
- 3 ביצים
- 1 כף קורנפלור
- 3 כפות קמח תופח
- 1 חציל קלוי מקולף וחתוך גס
- 2 גזרים מקולפים ומגוררים בפומפייה דקה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- אגוז מוסקט
- מעט חמאה מומסת לשימון התבנית
ההכנה
- מאדים בסיר את התרד כשלוש דקות ומעבירים למסננת
- מערבבים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את התרד ומערבבים היטב
- משמנים את התבנית בחמאה, יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ – 160 מעלות למשך כ- 30 דקות