החומרים (ל-5 מנות)

  • חצי קילו עלי תרד טריים שטופים, מיובשים וקצוצים גס
  • 250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% , מפוררת בידיים
  • 1 כף קמח
  • 3 ביצים
  • 1/4 – 1/2 כוס פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • קורט קינמון
  • קורט פלפל אנגלי גרוס
  • שמן קנולה לטיגון

ההכנה

1. קוצצים את התרד מספר שעות לפני הכנת המתכון, ומניחים במסננת (לשם הוצאת נוזלים מהתרד).

2. מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה

2. מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.

3. ההגשה: ניתן להגיש את הקציצות חמות או קרות. מומלץ בליווי לבנה עיזים ושמן זית.

גיוון

ניתן להוסיף לתערובת מעט גרידת לימון לפני הטיגון.