קאפקייקס גבינה עם קרם גבינה מתוק

עוגות קטנות מתקתקות שילדים אוהבים במיוחד

חומרים ל-8 מאפינס:

200 גרם חמאה מומסת

1 כוס סוכר

2 ביצים

1 כפית תמצית וניל

3 כפות גבינת שמנת

NEW YORK %03 טבעי גד

1/2 2 כוסות קמח תופח

1/2 כוס שוקולד צ’יפס

לציפוי:

1 גבינת שמנת NEW YORK 30% טבעי גד

4 כפות אינסטנט פודינג וניל

2 כפות אבקת סוכר

לקישוט:

סוכריות צבעוניות

ההכנה:

1. מחממים תנור ל- 170 מעלות. טורפים בקערה חמאה מומסת, סוכר וביצים עד לקבלת עיסה חלקה. מוסיפים

וניל וגבינת שמנת וטורפים. מוסיפים קמח ושוקולד צ’יפס ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה ולא יותר.

2. מעבירים את העיסה לתבנית מאפינס משומנת ואופים כ- 20 דקות עד להזהבה. מצננים.

3. מקציפים את גבינת השמנת. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ואבקת הסוכר ומקציפים עד לקבלת קרם סמיך.

  • מצננים במקרר כשעה, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על הקאפקייקס. מפזרים מעל סוכריות ומגישים.

לחמניות שמרים ממולאות גבינה

לחמניות רכות ונפלאות בציפוי שומשום וגרעיני דלעת

המרכיבים לכ-25 לחמניות:

1 ק”ג קמח

1/4 כוס סוכר

1 שקית שמרים טריים

2 כפות משפר אפייה

5 ביצים

200 גרם חמאה רכה

1/2 כוס חלב

ההכנה:

1. שמים בקערת מערבל קמח, סוכר, שמרים ומשפר האפייה ומערבלים ערבול קצר. מוסיפים ביצים, חמאה וחלב ומערבלים כ- 6 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד וגמיש. מוסיפים מלח ומערבלים דקה נוספת. מכסים את הבצק בשקית ניילון ומתפיחים כשעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.

2. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומחלקים אותו ל-20-25 חלקים. מגלגלים כל חלק לכדור, מניחים בתבנית אפייה, מכסים ומתפיחים 40 דקות נוספות.

3. מחממים תנור ל-180 מעלות. מברישים את הלחמניות במעט ביצה טרופה, בוזקים גרעינים ושומשום ואופים כ-20 דקות עד שהכדורים זהובים. מצננים מעט.

4. ממלאים שק זילוף בגבינת גד זיתים. בעזרת האצבע יוצרים חור בתחתית הלחמנייה ומזלפים לתוכו גבינת זיתים. עוטפים היטב ולוקחים לבית הספר או לגן.

2 כפות מלח

לציפוי :

1 ביצה טרופה

2 כפות גרעיני דלעת

1 כף שומשום

למילוי : גבינת NEW YORK לייט 5% זיתים גד

כריך חביתת ירק

כריך אהוב עם חביתת ירק עדינה ושכבת גבינת ירקות

המרכיבים ל-2 כריכונים:

2 לחמניות מיני ג’בטה מקמח מלא

2 ביצים

2 כפות גבינת NEW YORK לייט 5% ירקות גד

1 כף קמח

1 כפית שמן זית

למריחה:

גבינת NEW YORK לייט 5% ירקות גד

עלי חסה

ההכנה:

1. טורפים בקערה את הביצים עם הגבינה והקמח לבלילה אחידה. מחממים שמן במחבת, יוצקים את הבלילה למחבת החמה ומטגנים מספר שניות מכל צד, עד הזהבה.

2. בעזרת קורצן קורצים 4 עיגולים מהחביתה. מורחים כל ג’בטה בשכבה נדיבה של גבינת ירקות, מניחים עלה חסה וחביתה ועוטפים.

קלאב סנדוויץ גבינות

ביסים קטנים שילדים אוהבים. שלוש שכבות של גבינות עם לחם בריא, בשילוב קופסת ירקות ויש לכם ארוחה קטנה ובריאה

המרכיבים ל-4 כריכונים:

4 פרוסות לחם קפואות

(נח לחיתוך ומריחה. מפשיר בדרך לבי”ס)

גבינת NEW YORK לייט 5% ירקות גד

גבינת NEW YORK לייט 5% טבעי גד

גבינת NEW YORK לייט 5% בזיליקום גד

ירקות חתוכים

ההכנה:

1. מניחים את 4 פרוסות הלחם זו על גבי זו ומסירים את ארבעת דפנות ה”קשה”. חוצים את הריבוע שהתקבל (ה”רך”) לאורך ולרוחב כך שנוצרות 4 ערימות של ריבועים קטנים.

2. מורחים 4 פרוסות בשכבת גבינה טבעית, עליהן מניחים פרוסות אותן מורחים בגבינת פלפלים, עליהן מניחים שכבה נוספת של פרוסות אותן מורחים בגבינת בזיליקום ומסיימים כל ערימה בפרוסת לחם. מעטרים בירקות ועוטפים.