קציצות עוף ועשבי תיבול בתוספת גרגירי חומוס

6 מנות

>>> חבבו את "לאשה" בפייסבוק

חומרים:

1 מגשית קציצות עוף ועשבי תיבול של מאמא עוף

3 כוסות גרגירי חומוס מבושלים מוקפאים של סנפרוסט

3 כפות שמן

2 עגבניות, קלופות וחתוכות לקוביות

4 שיני שום שלמות, קלופות

1 פלפל אדום, חתוך לרצועות

2 פלפלים אדומים חריפים

1/4 כפית כורכום

1/4 כפית כמון

2 כפות פפריקה מתוקה

3/4 כוס מים

מלח, פלפל שחור

פטרוזיליה וכוסברה, קצוצות

אופן ההכנה:

1. מעבירים את גרגירי החומוס למסננת ושוטפים תחת מי ברז (לא חובה) .

2. מחממים בסיר כבד את השמן, מוסיפים את העגבניות והשום ומטגנים קלות.

3. מוסיפים את הפלפל המתוק ואת הפלפלים החריפים ומערבבים, מתבלים בכורכום, כמון ופפריקה ומערבבים בעדינות.

4. מוסיפים את המים, המלח, הפלפל והחומוס ומבשלים כ-20 דקות על להבה בינונית. מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה ומערבבים בעדינות.

5. מוסיפים את הקציצות לסיר ומבשלים בסיר מכוסה כ- 20 דקות נוספות.